Over Vondel

F.A.Q.S

Wat zijn de prijzen?

Onze prijzen zijn erg competitief, maar wel afhankelijk van meerdere factoren zoals afname en ontwerp. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Hoe garanderen jullie kwaliteit?

Alle producten hebben twee jaar garantie. Mocht er onverhoopt iets niet naar verwachting zijn, zullen we dit altijd oplossen.

Hoe verloopt het proces na bestelling?

Allereerst willen we graag een beter beeld krijgen bij het bedrijf, om daarna ideeën overleggen. Vervolgens maken we een ontwerp. Na goedkeuring kunnen we de productie in gang zetten.

Hoelang duurt de productie?

De productietijd is afhankelijk het type product en de hoeveelheid, maar dit zal meestal tussen de 20 en 45 werkdagen liggen.

Over Vondel Design

Vondel Design specialiseert zich in werknemers- en relatiegeschenken, voor bedrijven die een écht goede indruk willen achterlaten. Dit bereiken we door stijlvol design, met zorgvuldige afwerking en oog voor detail.

Alles is mogelijk

Wij specialiseren ons in horloges, maar ook andere sieraden als manchetknopen, zonnebrillen, armbanden en portemonnees. Laat het ons weten als u een ander verzoek heeft, we vertellen u graag over de mogelijkheden. We kunnen de geschenken volledig naar wens ontwerpen, gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo.

Toewijding

Als organisatie zijn toegewijde relaties uw grootste goed. Gemotiveerd personeel of een trouw klantenbestand is van ongeschatte waarde. De kleine investering van een kwalitatieve give-away betaalt zich echter snel terug. Onze geschenken stralen waardering uit, die zowel interne als externe relaties op hun beurt zullen laten zien.

Middelmatigheid is geen optie

Wij geloven in het principe van reciprociteit; wanneer je iets geeft, zal men bij je in het krijgt staan. Wanneer je écht waardering laat zien, wordt dit terugbetaald door middel van loyaliteit.

Eerlijke prijzen

Aangezien we in grote oplage produceren, kunnen we u een zeer gunstig tarief bieden, wat nooit ten koste van de kwaliteit zal gaan. We bieden twee jaar garantie op alle producten.